Kline med kjendis!? I have!

Jepp, helt sant. For ikke så lenge siden så jeg en av mine favoritt band i Oslo. Leide hotell rom med Michael og alt mulig.
Dro alene på denne konserten, halvveis full. Måtte drekke når jeg skal dra sånne steder alene. Og er veldig glad for at jeg faktisk drakk.
Ble kjent med to helt fantastiske bergensere etter oppvarmingsbandet. Så hang jeg med de to jentene etter konserten, og hun ene var ganske full og spurte alle vaktene om hvor bandet var og om de ville komme ut. Til slutt fikk hun beskjed om å gå bak siden turne bussen deres stod der. Da vi gikk bak stod noen av dem og røyket. Snakket med dem og tok bilder. Plutselig fikk jeg øye på vokalisten, og holdte på å svime av. Så spurte han om vi alle ville være med inn og ta noen shots på en bar. Selvfølgelig svarte vi ja på det!
Så vi ble med inn, kjøpte en øl og fant ut at det var 23 års grense. Så de to jeg ble kjent med måtte da dra. Så da prøvde vi alle å finne ut om det var andre steder å drekke, men siden det var i en uke dag så var ikke så mye oppe. Vokalisten ble lite glad, og ville dra. Men siden det ikke var flere steder å drekke ble vi der.
Jeg fikk snakket utrolig mye med vokalisten, og hørte mye om problemene hans. Det var mye som gjorde meg egentlig sinna og kalte han dust flere ganger. Så til slutt kyssa han meg! Jeg bare "ifodsjsfjdsomfg"! Så snakket vi mer og så måtte dem dra. Men før det fikk jeg mobil nummeret hans. Jeg var så full at jeg ikke husket åssen man skulle legge inn nummeret en gang, så han la det inn selv. Haha.
Så til slutt gikk jeg ut siden han skulle si ha det til de andre. Så ga han meg et kyss til, men med tunge denne gangen! Jeg var helt sjokkert etter på og ringte mamma for å si at jeg var på vei tilbake på hotellet og fortalte alt.

Så etter denne hendelsen har jeg tenkt at det meste går faktisk an. Uansett jeg aldri har sett så bra ut, kan jeg faktisk få noen kyss av mest kjekkeste mannen på jord. Haha.

Ikke stjele bilde. Karakter tilhører meg!


Vil ikke gi ut navn eller bilde av bandet. Siden jeg ikke vil at det skal komme ut, siden dem er ganske kjente. :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits