Depressiv legebesøk!

Var hos legen i dag og skulle sjekke glukosenivået(?) mitt. Etter å ha tatt et stikk i fingeren min, fikk jeg vite at jeg ikke kunne drikke sukkervannet og måtte inn til legen igjen. 
Der fikk jeg vite at jeg har fått diabetes type 2!
Ble litt lei meg, men regna med at det kom en dag. Siden jeg er ganske overvektig nå. Men det er vel ikke sålenge til jeg skal til Tønsberg for å snakke med en lege der igjen. Og da må jeg forklare henne dette at hun må hjelpe meg nå som jeg har fått diabetes. Hvis ikke så kan ting gå enda værre og jeg må starte med tabletter også. Men nå skjønner jeg hvorfor jeg ofte har følt meg svimmel da jeg ikke har spist og sånn. Opplevde min værste føling da jeg var på Ikea for å kjøpe skrivepult og seng.

Så nå skal man prøve å forandre på kostholdet sitt før det er for seint. Har startet i dag med å kjøpe Farris Bris med smak for å ha noe annet en Cola. Det er i alle fall en start. Jeg er ikke så sterk at jeg kan forandre absolutt alt med en gang.

Jeg og Michael var ute og tok noen bilder her om dagen av April og Luna. Luna ble så nydelig på dette bildet :D
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits