Negative med blogging

I det siste har jeg startet med å blogge igjen, og med en gang får jeg random kommentarer fra random folk om å sjekke bloggene deres. Tror det er en av de negative tingene med å blogge, og ha en blogg. Man logger seg inn og ser man har fått kommentar, man blir jo skikkelig glad. Også ser man at det er en kommentar fra noen du vet ikke leser bloggen din (din egen blogg avslører det) om at dem liker bloggen din kjempegodt og må komme innom deres blogg også. 

For å si det sånn så er ikke jeg en av dem som synes det er så gøy å lese om trening, mat, unger og mote. Det er så utrolig kjedelig, man finner jo det over alt. Så sorry, jeg er ikke interessert i din blogg. Har du en blogg om noe annerledes, leser jeg den gjerne. Om det er noe av de samme interessene jeg har, eller om det er om noe jeg aldri har vært borti. Sånt er mye mer spennende en mote.
Bare gå i butikken og se på "normale" folk så vet man hva som er på moten. And I don't give a shit!

Ellers er jeg egentlig veldig fornøyd med at jeg har startet å blogge igjen. Uansett jeg ikke alltid vet hva jeg skal blogge om, men som regel går det i anime og manga uansett.
Hvis noen er interessert, så skal jeg prøve å bli flinkere med å legge ut bilder av hva som faktisk skjer i livet mitt. Sånn som nye rommet mitt, sovesoffaen som kommer inn her om 3 uker osv.

Men nå skal jeg sove :3 Ha en god natt folkens! 

3 kommentarer

Gry-J

22.06.2014 kl.02:12

Enig med du. Bare sletter sånne kommentarer. Eller svarer at jeg ikke er interessert. Eller blokkerer IP adressen deres om det gjentar seg ofte. Og godtar heller ikke forespørsler fra gørr kjedelige blogger. Jeg vil lese noe jeg synes er spennende hehe

morellen

22.06.2014 kl.11:40

Huff! tror det er flere som syns slike fiskere er noe herk! Har klaget på det et par ganger, hører ikke noe i to dager, så plutselig dukker de opp igjen! Mistet en rotte for litt siden, skrev det på bloggen, og da jeg logget på hadde jeg fått en kommentar om at han var søt - på innlegget om at han var død! De gidder jo ikke lese hva de kommenterer på en gang!

Æsj, nå begynte jeg å rante, sorry. Men velkommen tilbake! Vi har godt av flere ''weirdoes'' i bloggsamfunnet! (Ikke ment som en fornærmelse! men vi trenger virkelig flere som blogger om noe annet enn mote, syns jeg)

vampyrisis

22.06.2014 kl.18:18

morellen: Ja, det er det dem gjør :/ Bare skriver uten å lese hva innlegget handler om. Særlig når det er sånne ting. Kondolerer så mye btw :(
Hehe. Blir ikke fornærmet i det hele tatt. Ser på meg selv som wierd anyway :D Haha

vampyrisis

22.06.2014 kl.18:19

Gry: Ja, er helt enig. Kommer nok til å blokkere jeg og hvis de samme gjentar seg nå O.o

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits