Lider av Acanthosis Nigricans

Jepp, det har jeg!
Jeg har begynt å gå igjennom slankeprosses med hjelp an Tønsberg sykehus. Sist jeg var på møte der snakket vi om alt av plager med overvekt. Jeg viste henne at jeg var mørk i nakken og under armene. Og at jeg har begynt å få det på innersiden av lårene. Hun fortalte meg at det heter Acanthosis Nigricans. Ble litt lettet av at det het noe, men grunnen til at jeg har fått det er jeg ikke så glad for. Enten er det forstadiet av diabetes type 2 eller pga for høy testosteron nivå. Så jeg må ta en ny prøve for å sjekke om jeg har diabetes, og etter 2 måneder må jeg sjekke om jeg har like høy testosteron, ellers må jeg til en spesialist.  

Det kan hende jeg blir kvitt det, men hvis ikke så er det ikke bare overvekten som gjør at jeg ikke tør å gå ut men også disse mørke områdene. Men jeg skal prøve å bleike det med krem man kan få kjøpt i Korea. Fikk en prøve pakke fra en kjøper på ebay da jeg bestilte noen BB creams. Og det fungerte foran på halsen min, så da skal jeg kjøpe en stor flaske for å smøre inn alle mørke områder for å lysne det.


Ikke meg btw.

Én kommentar

Renate Krokstad

21.06.2014 kl.20:30

Det hadde vært skikkelig kult om du så videoen min hvor jeg forteller 100 fakta om meg selv - med en morsom vri og kommentert den! :D Liker bloggen din! :-D Ha en fin lørdag videre!

vampyrisis

22.06.2014 kl.01:24

Renate Krokstad: Takk og ha en fin kveld du og :)

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits