Denne sommeren vil jeg..

Det er så mye jeg ikke får gjort om sommeren, siden jeg ikke har bil. Men denne sommeren vil jeg klare det uansett. Heldigvis har jeg busskort til jeg blir 25, så har forsatt 1 år på meg.
Denne sommeren vil jeg...

-Bade! Har ikke badet på mange år. Siden jeg ikke vet om noen bade steder.
-Campe. Om det er telt eller dra på en camping plass og leie hytte.
-Fiske. Jeg har ikke fisket på maaaange år, og jeg synes fiske er veldig gøy.
-Sykle. For noen år siden ble sykkelen min stjert, så da blir det enten å kjøpe ny sykkel eller låne stefaren min sin sykkel. 

Hadde vært gøy å gjøre alt dette på en tur sånn egentlig. Campe i telt der det er vann. Sånn at man kan både fiske og bade. Selveste turen kunne vært på sykkel, uansett jeg ikke vet helt om det hadde vært noe å ta med sykkel i skauen.
Denne sommeren blir nok en gang en sommer med lite penger. Eneste ekstra inntekten jeg har er de 3k jeg får igjen på skatten. Ellers er det jeg får av NAV.  

En ting til jeg må gjøre mer av i sommer. Ta masse bilder av dukkene mine, ute i fine sommerværet. Uansett jeg ikke er så glad i denne varmen. Bare nå klager jeg allerede. Grunnen til at jeg liker høsten og vinteren bedre en sommeren.


Lille rakkeren min har endelig kommet hjem igjen etter en makeover :D

Hva er dine planer i sommer?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits