Anime: Pupa

Plot
The "life-and-death sibling" story follows Utsutsu and Yume Hasegawa, a boy and his little sister who find themselves all alone. One day, Yume sees a mysterious red butterfly and her body undergoes a strange metamorphosis?into a creature that eats humans. Utsutsu struggles to find a way to restore his sister. 
Tatt fra myanimelist.net

Også kjent som:  ピューパ

Sjanger: Fantasy, horror, psycholocial
Theme: Shounen

I media
Manga

Min mening om serien
Første som slo meg var at episodene varte bare i 4 minutter, og serien er på 12 episoder. En serie med sjangrene horror og psycholocial kan ikke ha episoder som varer i 4 minutter. Det går i komedie serier.
Historien høres ganske kul ut, da jeg leste den. Men etter å ha sett første episode fikk jeg ikke så mye med meg. Hva som skjedde hadde ingen mening, og hver episode var kjedelig. En hel episode handlet om søsteren som spiste på broren sin på en sensuell og grotesk måte. For meg var det som å se på incest hentai. Jeg er veldig glad i groteske ting, og har ikke noe imot incest når det er tegna (Sasuke og Itachi<3). Men dette var ikke noe for meg. Tegnestilen var grei nok, men dem kunne ha gjort det mye bedre siden hver episode er 4 minutter. Slutten var utrolig dårlig, var egentlig ikke en slutt heller. Tror man burde lese mangaen, siden den har fått bedre score en anime serien. Så dette er en serie jeg ikke anbefaler. Hvis man liker å se en lite jente spise broren sin på en sensuell måte, så gå for den!

 

Favoritt karakter: Ingen

Score: 1/10

5 kommentarer

prinsessen

16.04.2014 kl.20:49

Såå stilige de var!

Hadde blitt så glad om titta på bloggen min<3

Ha en vakker påske!

Gry-J

16.04.2014 kl.21:04

For å si det sånn det finnes superbra korte horror animer som Yami SHibai som nailer det med bare fem minutter. Det kommer en sesong av serien til vinteren tror jeg, og jeg gleder meg! Den er faktisk skikkelig skummel. Men denne serien føles bare som de ville animere mangaen på tull. Man må nesten lese mangaen for å forstå en dritt.

vampyrisis

16.04.2014 kl.21:17

Gry: Etter min mening synes jeg ikke Yami Shibai er noe spesielt superbra, men den hadde noen bra episoder. Og den serien er jo short stories, og synes det blir noe helt annet en en full serie :)

Gry-J

16.04.2014 kl.21:34

Det er klart. Men det kan være pga trend i tillegg. Det har jo vært flere serier nå som har gått for bare fem minutters episoder. Noen har klart det andre, som Pupa, ikke.

vampyrisis

18.04.2014 kl.23:42

Gry: Sant sant :)

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits