Første innleggelse unnagjort

Yessda. Jeg nok en gang lovet at jeg skulle begynne å blogge igjen, men neida. Nok en gang glemte jeg hele bloggen min bort. Jeg er ganske flink til det merker jeg. Hehe.
Uansett. Jeg har da vært 6 uker innlagt på Thorsberg døgnseksjon på Konnerud. Gikk faktisk utrolig bra. Første uken var selvfølgelig ganske skummel, men etter hvert begynte jeg å trives. Og skal si at jeg var utrolig nervøs for å dra hjem igjen den siste uken.

Jeg lærte mye om angst og depresjon. Også åssen man kan prøve å kontrollere depresjonen. Angsten er litt vanskeligere, siden jeg må lære meg å kjenne på andre følelser som ligger under angsten. Som min psykolog på Thorsberg sa, var at istedenfor å føle det som er normal så fikk jeg angst/redsel. Altså hvis noen gjorde noe bra for meg, istedenfor å bli glad kom angsten. Så det forklarer egentlig mye av at jeg har trodd at jeg var en kald person og har vanskeligheter med å vise følelser.
Angsten min er på en måte min beskyttelse mot andre mennesker og meg selv. Siden man har opplevd mye, sånn som venner som forlater meg. Så er angsten der for å beskytte meg med å få nye venner. For de nye vennene mine kan jo også gå fra meg.
Det er kanskje ikke så enkelt for andre å forstå hva jeg mener, eller skjønner åssen det er å ha det sånn. Men som jeg tenker eller prøver å forklare andre. Tenk på en redsel du har eller en fobi, og du går rundt med den redselen hele tiden. Absolutt hele tiden. For jeg må sette meg ned og kjenne etter hva jeg føler, og når jeg gjør det, kjenner jeg bare redsel inni meg. Og skal si at det er veldig ubehagelig.

Men tilbake til noe positivt. Jeg skal endelig ned i vekt. Etter sommeren skal jeg på en slags slange leir i 10 uker. Ja, sammenhengende! Kan ta seg fri i helgene, men det er jeg usikker på om jeg skal gjøre. Der skal man lære seg om kosthold, trene og ha samtaler i grupper. Er sikkert mye annet man skal lære seg også. Jeg gleder meg faktisk, og gruer meg. Er nok bare angsten som gruer seg. Men jeg gleder meg til å møte nye mennesker, og kanskje jeg er heldig med å få noen nye venner. For det trenger jeg sart nå.

Annet som er morsomt, er at jeg får en ny dukke snart :D Tar sikkert 3 måneder eller noe, men ny dukke! Og det er takker være en kjempehyggelig jente på dukkeforumet. Siden jeg ikke hadde nok penger sa hun at hun kunne betale den for meg, så kunne jeg betale henne tilbake. Ikke noe stress heller! Jeg er virkelig takknemlig! Har ikke ord for hvor snilt det er.

Ellers har det ikke skjedd så mye. Jeg og Michael var en helg i Oslo forrige helg. Utrolig koselig! Hadde ikke så mye penger da, så det ble ikke noe shopping for å si det sånn. Pengene jeg hadde holdt til mat alle dagene, og drikke.

Så har jeg sett myyyyye anime i det siste :3 Skal få ordna med å skrive om dem her på bloggen de neste dagene :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits