Beste Anime serier 2013

Her er min liste over de beste seriene som ble gitt ut i 2013. Dette er min mening, men del gjerne din mening i en kommentar :)

Shengeki No Kyojin/Attack of The Titans

Alle har hørt om denne serien. Og det er en grunn til at den har blitt så stor. Tror dette er en av de beste seriene som har kommet ut på noen år.

Free

En serie med en del hotte anime gutter. Kanskje ikke den beste serien, men likte godt plottet og karakterene.

Kuroko no Basket sesong 2


Uansett sesong 2 ikke er ferdig ennå, en hele serien en stor favoritt hos meg. Like egentlig ikke sport serier så mye, men er glad for at jeg ga denne en sjangse. Verdt å se.

Kamisama no Inai Nichiyoubi

Det har ikke vært så mye om denne serien på nett. Den har ikke fått så bra oppmerksomhet som den fortjener. Koselig, trist og morsom serie.

Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru/Noucome/Noukome


Er ikke ofte jeg sitter og nesten griner av en serie. Det gjorde jeg med denne. Håper det kommer en sesong 2. Siden 10 episoder var ikke nok for meg.

Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui!/Watamote

Har aldri funnet an anime karakter som minner om meg selv. Og til og med en jeg skjenner mente dette var meg. Hysterisk morsom serie!

One Piece

Kan ikke glemme One Piece :3 Trafalgar Law <3

Fairy Tail


Håper på mer Fairy Tail snart! :O


Hvilken serier var dinne favoritter fra i år?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits