The ultimate gay!

Åjessda. En random tittel på dette innlegget. Hvorfor ikke? Jeg skriver ikke så ofte, så de innleggene jeg har må få litt oppmerksomhet. Stakkars innlegg!
Tenkte faktisk på å bruke dette som tittel: Sasuke tar Naruto hardt i rumpen :3
Kanskje noen har forstått det, jeg kjeder meg. Hehe.

Akkurat nå har jeg lite penger, og ikke en eneste brukbar BH. Livet er urettferdig. Nei, egentlig bryr jeg meg ikke så mye om å ikke ha råd til en eneste BH de neste månedene. Jeg skal flytte ut av mitt lile 6kvm soverom. Der jeg har alle mine fantastike hybelkaninene, katt og en hund. Kommer til å savne pusen min, siden hun ikke kan bli med.
I dag har jeg vært på loftet med mamma og funnet alt jeg skal ha med. Var ikke lite ting jeg hadde der. I morgen skal vi i kjelleren og finne ting der. Så skal vi pakke ned alle skoene mine. Så håper jeg at det ikke tar alt for lang tid før jeg kan flytte ut. Håper også å se leiligheten snart.

På  onsdag skal jeg prøve meg på fontenehuset, også dra på kafe besøk med omsorgspersonen min og ei som heter Frida :3

Kan ikke legge til bilde, for da klikker vist Chrome. Thank you very much -.-

2 kommentarer

Christina

14.04.2013 kl.15:14

Det tar nok ikkeså altforlang tis til du får flyttet, så for du pakke ned og slappe av til den tid ;)

vampyrisis

16.04.2013 kl.01:38

Christina: Håper det^^

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits