Vil ha mer Fairy Tail!

Jeg håper virkelig ikke at det blir slutt med Fairy Tail. Kanskje det er en test for å se hva fansen gjør  =O
Får ikke akkurat vite noe mer om det kommer flere episoder eller ikke, eller så er det bare jeg som har missforstått ting helt.

Er så teit at dem velger å slutte serier helt random. Jeg er ikke kjempestor fan av Fairy Tail, men jeg liker serien. Jeg følger med på den hver uke.
Bare utrolig teit å gjøre noe sånt da =(

Buhu. Skriver nesten ikke noe i bloggen for tiden.
Driver å tenker på hva jeg skal gjøre fremover. Blir 23 neste måned. Føler at jeg ikke har gjort en dritt i livet mitt.
Står mellom jobb og folkehøgskole (en gang til).
Grunnen er at jeg føler at jeg valgte virkelig feil golkehøgskole å gå på, og hadde så lite penger. Heller ikke akkurat frisk til å få meg venner.
Nå føler jeg at ting kan faktisk bli bra, neste år. Kanskje jobbe et år, som en rehabilitering av psyken min, så skole etter det.
Er vel ikke for gammel når jeg er 24? O.o 
Gaaah, hater å bli eldre =(

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits