Gode dager?

Jeg er usikker, men tror jeg har gode dager for tiden. Tenker ikke alt for mye, men føler at følelsene mine er ganske gjemt inni meg nå. Mer en før.
Ellers går det faktisk greit med meg. Jeg gidder ikke å gå raskt frem. Vil ikke kaste bort de årene jeg har på å stresse med å bli velykket på noen måte. Jeg er ikke velykket og kommer ikke til å bli det heller. For jeg vil ikke bli som alle andre. I alle generasjoner i familien min, har dem levd med lite penger. Jeg har selvfølgelig ikke lyst til å få dette videre, men forsatt gidder jeg ikke stresse med dette.
Man er ikke alltid lykkelig uansett man er velykket? Eller?
Jeg er veldig usikker på hva jeg vil med livet mitt. Og jeg er bare starten av livet. Skjønner ikke hva folk stresser med i 16-18 års alderen. Selvfølgelig burde man studere og finne ut hva man vil bli. Får bare ikke inn at man skal stresse med livet videre.
Folk burde ta dagene som dem kommer, og ikke planlegge alt for mye. Jeg tror man kan fort miste gleden av det som skjer i hverdagen.

Jeg tar livet med ro, og håper på det beste. Håper på et bra liv, uansett det har bare vært så og si dritt siden jeg var liten. Jeg hadde ikke mye glede, men nå vil jeg klare meg. Jeg vil overleve!
Ville bare ha ut et par ting. For jeg ser bare folk som stresser alt for mye med livet sitt.

Nå prøver jeg å finne ut åssen farge jeg burde farge håret mitt. Er lei svart, blir så fort brunt. Er alt for mange som har rødt hår. Kanskje lilla og svart?
Hadde lilla og svart for mange år siden.


16-17 år XD 
 

6 kommentarer

Helene

24.01.2013 kl.00:15

Digger Bloggen din

Riibern<3

24.01.2013 kl.07:20

søt du^.^

Ida

24.01.2013 kl.18:17

Lilla og svart hadde sikkert blitt veldig kult c:

vampyrisis

24.01.2013 kl.19:24

Helene: Takk :)

vampyrisis

24.01.2013 kl.19:24

Riibern: Haha. Tusen yakk^^

vampyrisis

24.01.2013 kl.19:24

Ida: Da skal jeg spare penger og få med det :D

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits