Er du en troller?

For jeg er lei av dem -.-
Baah. Her prøver jeg å finne ut om Katekyo Hitman Reborn kommer med ny sesong eller flere. Så finner jeg den fine "spring 2013 anime", og hele driten var fake.
Så ja, jeg ble skuffet.
Men nå har jeg lagt en ny liste her. Liker å holde leserne mine oppdatert om anime.
Og for dem som har ventet på Junjou Romantica kan det ta tid før man får sett OVAen. For Aarinfantasy, som har subbet meste/all yaoi får ikke legget ut download link med noe med Junjou Romantica å gjøre på sin side. Vet ikke om de skal subbe den ennå. Har ikke funnet noe om det på siden deres. Så får håpe dem eller noen gjør det snart. Siden jeg vil virkelig se den OVAen.

Og for trollere. Greit at folk troller noen, men av og til er det jævla irriterende. Særlig når det er noe man gleder seg til. Og at det går utover utrolig mange folk!
Så skjerp dere. Idioter -.-

Hva mener dere om folk som troller?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits