Fairy taaales!!

Wow, det ble faktisk 4 innlegg med hotte anime karakterer. Og det er bare gutter/menn. Får se om det blir noe med jenter/damer også da. Men det må bli litt senere. Siden det ble så mange innlegg med gutter/menn. Håper noen liker de innleggene. Tenkte det kunne være en inspirasjon for andre som vil finne anime serier.
Nå er det faktisk fler som begynner med anime anmeldelser. Bah -.-
Bare bra at folk får insirasjon av bloggen min, men er trist når jeg ikke er den flinkeste med skriving. Så bloggen min kommer til å gå nedover.
For det skal jeg ikke bry meg. Jeg skriver fordi jeg har lyst, ikke på grunn av andre. At andre liker bloggen min, leser den og kommenterer er bare en pluss.

Så har jeg begynt å se på Fairy Tail igjen. Er på episode 134 nå. Jeg stoppet en stnd siden jeg ikke orket å vente på nye episoder hele tiden. Men jeg får gjøre det, vente hver uke. Er faktisk bedre, siden da får jeg mer tid til å se andre serier også!

Image and video hosting by TinyPic

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits