Vondt i hele kroppen!

Godt nytt år alle sammen! Håper alle hadde en fin kveld i går.
Jeg hadde overaskende utrolig fin kveld med mange bekjente og venner. Utrolig nok dro jeg på fest i går. Noe jeg aldri pleier. Møtte mange gamle kjente som jeg ikke har sett på flere år, noe som var faktisk ganske koselig.
Pratet med en del folk, og det var gratis alkohol. Pratet med nye mennesker, og fikk vite mer om folk jeg bare viste hvem var. Pratet så mye at tiden gikk så utrolig fort. Gikk fra festen klokka 06.30, og stod utenfor shell, sånn at man kunne få noe å spise før man gikk hjem. Eneste dem hadde var en stygg kyllingburger. Smakte virkelig dritt. Statoil sin er ti ganger bedre!
Heldigvis var festen noen gater nedenfor, så det ble ikke lange turen hjem.
Men skal love dere at kroppen min er støl, og jeg har vondt steder jeg trodde var umulig. Så aktiv på en fest har jeg ikke vært på flere år.

Håper alle andre hadde det like gøy som meg :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits