Festival i sommer?

Allerede nå planlegger jeg å dra på en festival i sommer. De i Norge er jeg ikke stolte av lenger, og føler prisen er for høy. Hovefestivalen var en av dem jeg likte best, men prisen har så og si fordobla seg, og selveste festivalfølelsen der er ikke like bra. Festivalen har forandret seg, og synes ikke det er verdt pengene.

Neste år så vil jeg dra til Tyskland. Der koster festivalen ingen ting, og alt følger med i billetten. Festivalpass for 3 dager, campinplass og bilplass er med i billetten, og bare for rundt 600kr. Noe som er helt sykt!
Festivalen jeg snakker om er Summer Breeze. Dette er en festival jeg har ønsket å dra på utrolig lenge. Aldri hat penger til det, men neste år har jeg kanskje det.
Prøver bare å finne en billig måte å dra ditt på uten å ta fly. Siden jeg har fly skrekk som bare det. Og det vil bli utrolig dyrt, med tanke på at man må ha meg seg en del. Telt veier ikke akkurat så utrolig lite for å si det sånn.

2013 er det band som In Flames, End of Green, Enslaved og mange andre som kommer.
Prøver å finne ut om det er buss fra Norge til konserten, sånn som Wacken Open Air har. Hadde vært utrolig deilig og kunne sitte på buss hele veien ditt for billig penge.

Har du planlagt festival til sommeren?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits