Alternativ stil

Jeg selv har alltid hat en alternativ stil. Og jeg kan si at jeg forsatt har en alternativ stil, og livsstil.
Stilen jeg føler jeg er nærmest er Bubble Goth. Uansett det ikke er en stil som er alt for kjent. Sangeren Kerli er en av dem som har denne stilen.
Stilen er veldig goth, cyber og søt. Det er jo mine favoritter. Kan ikke si at jeg ikke liker søte ting. Jeg elsker dyr og søte figurer, og er heller ikke imot rosa.
Cyber er noe jeg alltid har likt. Dreads, googles, gasmasker og furry klær.
Uansett dette er en stil jeg føler meg nærmest, vil jeg heller si at jeg har min egen stil. :) 

Men kan si at det er få som kan se at det er den stilen jeg liker. Jeg bruker helt normale klær, og rommet mitt er bare fult med anime ting.
Jeg lover meg selv at når jeg klarer å gå ned i vekt, blir det kjøping av klær jeg virkelig liker. Hvorfor jeg ikke gjør det nå? Fordi ingen ting passer meg, og jeg finner aldri noe kult i min størrelse.
Sånn er det med sko også. Jeg har fult av sko hjemme, men kan ikke gå med dem. Føttene mine er fucka som bare det. Jeg får slags strekk under foten når jeg går i høye hæler.
Fuck my life, virkelig!

Meg oppover årene med alternativ stil

Savner skoene. Finner bare den ene :(


Går man sånn ute, glor folk mye XD

Klarte ikke å ta bildene i riktig rekkefølge heller O.o

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits