May it be!

Jeg er virkelig lei av å sitte hjemme hele tiden! Jeg kan ikke gå ut heller, for jeg sitter og sparer penger som bare det. Skal kjøpe en dukke i januar, og håper da at jeg får solgt den ene dukken min, sånn at jeg slipper å bruke pengene jeg sparer til overlock maskin.
jeg skal kjøpe meg overlock maskin. Noe som ikke er så alt for billig. Billigste jeg har funnet ligger på 4000-5000kr. Er veldig usikker på om jeg skal gå høyere for å få en bedre overlock maskin. Får vel se på det når jeg stikker innom en butikk.
Tenker på hvor kult det hadde vært å kjøpt sånn pakketilbud på symaskiner.no. Får med både symaskin og overlock maskin for 6000kr. Ikke dårlig det gitt! 

Nå sitter jeg her og lurer på om jeg skal legge meg eller ikke. Uansett hvor mye jeg har prøvd å legge meg tidlig, får jeg ikke sove før klokka er 03-04.00 uansett. Så våkner jeg rundt 09-10.00 hver dag. Skjønner virkelig ikke problemet mitt i det hele tatt. Er skikkelig frustrerende!

Nå skal jeg sitte og finne ut et kosept til dukkene mine. Skal selge alle jeg har, og kjøpe helt nye. Men har bestemt at det ikke kan bli flere en 4 SD dukker, og så mange små jeg vil. Og jeg skal bare kjøpe dukker når jeg har ekstra penger!

Så god natt og nyt fine sangen til Enya! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits