Hater å vente!

Jeg hater å vente på ting. Hater å vente på ting i posten, hater å vente på svar fra ting jeg har søkt på, hater å vente til psykiater timen min, hater å vente på det meste.
Ting går så sakte når man venter på ting =(
På tirsdag skal jeg til søsteren min og være der i en uke for å passe på kattene hennes. Siden hun skal til Egypt med typen.
Denne gange blir jeg der helt alene, siden ingen kan være der med meg. Og jeg hater å være alene.

Endelig fikk jeg sett nyeste episoden av One Piece, og klarer neste ikke vente på neste episode. Tenker på å starte å lese mangaen, men tror jeg vil angre på det. Har også tenkt å begynne på Naruto igjen. Harbare sett til episode 264, siden jeg lese mangaen også. Så har jeg startet med Hakuouki, sesong 3. Og jeg er kjempeforvirra av den. Griner nesten hver gang jeg ser en episode, av skuffelse!

Skal være oppe hele natten, og håper på å få noe i posten i moren. 
Nå skal jeg se litt på anime, og late meg til i morgen :3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits