Ignition

Jeg har ikke vært så utrolig flink med å blogge i det siste. Jeg har vært utrolig mye ute, og slitt meg selv helt ut. Tydeligvis har det ikke vært så utrolig bra for psyken min i det hele tatt. Blir jo fader meg mer deprimert jo mer jeg er ute. All energien min renner alt for fort ut. Men mer om min psyke i et annet innlegg.
Skal bare si ifra at jeg forsatt lever og har det så og si greit. Blir bare en rask oppdatering hva jeg har gjort og hva jeg skal fremover.
Jeg har vært hos Michael sammen med Lars et par dager, der er det ikke nett. Så har jeg vært mye med Lars. Sett One Piece. Snart fremme der anime serien er nå. Rundt 25 episoder igjen. Woho.
Til helgen skal jeg på fest til noen jeg aldri har møtt før. Kan enten bli ganske gøy eller ikke. Jeg får drekke en del før jeg reiser, sånn at jeg er så og si full. Haha. Må si at angsten min er for mye i veien noen ganger. Får håpe jeg ikke rømmer vekk, men heldigvis blir Nina med. Så da får man bare se hva som skjer. Skal prøve å ikke tenke alt for mye på det.

Gruer meg sykt til tirsdag. Da skal legen ta inn P-staven i armen. Egentlig er jeg redd for at han ikke skal klare det. Ser lett ut å stikke den feil. Gruer meg mest til å ta den ut etter 3 år. Siden den gror seg fast.

Nå skal jeg sjekke ut en AMV, så skal jeg legge meg. Begynt å bli flinkere til å legge meg tidligere. =)

Mine to store favoritter i One Piece <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits