Friends

Some close friends say that they know how you feel and will always support you. But when they find a person or a thing that makes you want to stand back, they forget that they understand you. You are the person who gets in the way, and want to stay back so your friend can have some fun. Even it will cost you some tears, and breaking your heart.
That friend that makes you feel like that, is it a good friend?


Sorry hvis engelsken min suger. Jeg vet den gjør det, men følte for å skrive det på engelsk. Siden det hørtes bedre ut. 
Ja, av og til kan venner være din værste fiende. Særlig når det kommer til ting dem tror de forstår, men gjør det motsatte når de tingene skjer. Snakket om å få håp av andre, og blir knust. Det er det man får. Hælvette er løs i mitt hodet, og jeg sitter alene og må kjempe mot det. Faen så vanskelig det skal være noen ganger. Man prøver å få folk til å forstå, for å gjøre det lettere for både dem og deg selv. Også hjelper det faen ikke. Av og til lurer jeg på om venner i det hele tatt forstår hva andre går igjennom. Selvfølgelig er det ikke lett å forstå folk med angst, uansett dem sier at dem har angst selv. Har man angst for mennesker, så tør man ikke å gjøre de tingene normalt mennekser skal tørre. Man blir sittende inne i et rom, paranoid og tenker på at ingen bryr seg. Uanett man vet at man har folk som bryr seg, så føler man ikke det ofte. 

Skal bruke min tid jeg har igjen her jeg er akkurat nå med å se One Piece, for anime er den eneste trøsten jeg faktisk har.


Fordi Sanji var drit søt som Okama XD Episode 454. Sanjo <3 Zoro skulle sett dette.. *Gliiiis*

Takk for mitt deprimerende innlegg for denne gang. Håper andre har en bedre natt enn det jeg har, og det mener jeg virkelig! =)

 

2 kommentarer

Aline

31.07.2012 kl.11:09

Uff, må være den værste følesen.

Behind the Trees.

31.07.2012 kl.19:44

Angst er en forjævelig ting, slitt med sosial angst i 4 år, virkelig ikke noe noen forstår.

Spesielt om den blir bedre, men kommer akkurat i et øyeblikk og de bare, å kom igjen da, bare bli med på kino. Mens du står der og bare neiii.

Anime er virkelig en trøst, redene liten engel så man bare kan forsvinne litt fra verden!

Kos deg med anime! ^^

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits