I Trondheim

Da har jeg vært i Trondheim i et par dager. Trondheim er et utrolig fint sted, og minner meg faktisk mye om Drammen. Kanskje en blanding av Oslo og Drammen med tanke på busser, trikk og butikkene som er her. 
Har vært å shoppet litt, og brukt alt for mye penger på ting. Jeg tok feil av prisen på noe og endte med å bruke halvparten av pengene mine på en ting. Og selvfølgelig var det en One Piece bokstøtte. Bilde kan man se lengre ned.
Andre folket er nå på butikken mens jeg sitter her og derper på nettet for å ikke bruke penger jeg ikke har. Tattoveringen min er nesten ferdig med å flasse av, og ser litt bedre ut nå enn det den gjorde. Forsatt gleder jeg meg til den har flasset helt av og det har sluttet å klø.
Ellers har det ikke skjedd så utrolig mye. Norcon er i morgen, og gruer meg til det kommer flere hit. Heldigvis fikk jeg plass inne på rommet til kompisen min, sånn at jeg slipper og føle meg utrolig uvell da jeg prøver å sove.


Måtte prøve blodet på outland, varmet den og hadde det oppi et cola glass. Makes no sense at all. XD


Ja, her var denne dyre greia. Ikke spør meg hvor mye den kostet en gang -.-

Når jeg kommer hjem kommer jeg til å skrive mer om anime serier igjen, siden jeg ikke har så utrolig mange episoder igjen av One Piece. Får endelig begynt å se andre serier igjen, uansett jeg elsker å sitte å se One Piece. 

Denne blir for nå, så kommer jeg på bloggen igjen når jeg kommer hjem igjen. Så får alle ha en fin helg i mrogen =)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits