Venter på et sted å bo

Jeg gleder meg til å få et sted å bo nå. Ikke at jeg har det dårlig her jeg bor nå, men tror det blir bra for meg å flytte ut. Kommer til å være ensomt å bo alene da, siden pus ikke kan være med. Jeg får kanskje lov til å ha hund, og da skal jeg ta med meg søte Iris. Siden hun er så liten og lett, da kan jeg bare bære henne med meg hvor jeg vil i en veske. Også er hun den eneste jeg føler meg skikkelig tilknyttet til av alle 8 hundene som er her (trodde selv at det bare var 7 stykker, tok litt feil).
I helgen skal jeg og Michael på loftet og sortere tingene mine. Kaste ting og legge ting i bokser. Ikke at jeg har funnet et sted å bo, men forhåpentligvis får jeg en snart. Dette er med hjelp fra omsorgstiltakene(?). Ikke helt sikker på hva det heter.
Jeg har sluttet på DPS (Drammen psykiatrisk senter) og heller er hos noen som er gratis fra kommunen, siden dem faktisk er utdannet akkurat det samme. Får faktisk mer hjelp nå en det jeg gjorde på DPS. Dem skal hjelpe meg ut på små kurs, der jeg kan male, sy eller gå turer. Spørs hvilket kurs jeg tar. Mest lyst til å ta sy kurset. Da kan jeg endelig begynne å sy til dukkene mine. Hvert fall til han nye, siden jeg ikke finner noen klær som jeg vil ha til han. Han skal ha en blå stil, men litt store klær og med hodetelefoner. Også skal han ha blått hår, hvis jeg finner akkurat det håret jeg vil ha da.

Snart er det en måned til jeg reiser til Trondheim for å besøke Vegard og være med på furmeet. Blir min første ordentlige furmeet noen gang. Jeg både gruer og gleder meg. Heller ikke så lenge til jeg får besøk fra England, noe som jeg gleder meg utrolig mye til <3 Håper jeg har fått meg et sted å bo da.

Ja, må bare spørre om noen fra Buskerud vet om en leilighet for 5000kr i måneden til min gode venn Michael? Ellers så må han bo sammen med narkiser i Hokksund eller Hønefoss. Ta kontakt med meg!

Vet ikke om jeg kommer til å klare å se to anime serier denne uka, men skal prøve. Har blitt hektet på One Piece igjen, og det tar litt tid å se den for å si det sånn. 
Lenge siden jeg hadde oppdatering om livet mitt. Uansett det kanskje ikke er så spennende.
Må også si at jeg får veldig lite kommentarer. Noe som er litt kjedelig, siden jeg vet det er en del folk som leser bloggen min der ute. Er morsommere med et par kommentarer en å ha en del lesere, etter min mening da.
Kanskje jeg skal ha en liten konkurranse snart. Hvis noen hadde vært interessert i det? Hva har folk lyst til å vinne egentlig? =3

3 kommentarer

Vilde Slind

08.06.2012 kl.02:22

fin blogg!

animesmiley

08.06.2012 kl.23:15

kanskje man kan vinne en tegning eller noe sånt :D

btw: bloggen din er elsk. får heller nesten ingen kommentarer på mine innlegg.. noe som er sinnsykt kjedeligt..

vampyrisis

09.06.2012 kl.00:00

animesmiley: Tusen takk^^, Ja, kanskje jeg skulle hatt det =P

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits