22.04.2012

Er ikke så ofte jeg skriver personlige ting på bloggen mer. Egentlig veit jeg ikke hvorfor jeg ikke gjør det. Ting har egentlig bare stoppet opp for meg. Tiden står stille og det skjer ikke så mye. Uansett jeg skal til Finland snart da. Har faktisk fått et spørsmål om å flytte til Japan sammen med en fra England. Det skjer ikke før om to år. Så har litt tid å tenke meg om, og kan jo alltid hende at han eller jeg ikke vil det like vel. Så får nesten se ann. Hadde vært utrolig kult å flytte ditt. Jobb og lære seg språket blir nok det vanskeligste. Siden jeg ikke vet noe om man får penger hvis man ikke jobber der eller noe.

For tiden har jeg hatt en merkelig følelse inni meg. Jeg får liksom ikke beskrevet den eller noe. Har også funnet ut et par ting som faktisk har skremt meg. For en uke siden så jeg siste personen jeg var sammen med, og fikk en skikkelig merkelig følelse inni meg. Pratet litt med Vegard om det, og han sa at de følelsene jeg har hatt betyr at jeg faktisk var forelsket i denne personen og kanskje er det ennå. Merkelig nok forelsker jeg meg ordentlig i bare personer som aldri er interissert i meg. Andre jeg har vært sammen med har jeg aldri hatt en ordentlig kjærlighetsfølelse for.

Får en merkelig følelse inni meg når jeg ser denne. Jeg skjønner virkelig åssen han føler det, av en eller annen merkelig grunn.

Men nå skal jeg lese yaoi! Så skal jeg prøve å skrive litt oftere. Har en del andre anime serier jeg har sett i det siste som jeg må skrive om =)

Merker du fort at du er forelsket?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits