Sminken jeg bruker

Ja, jeg tar dette innlegget nå. Siden jeg ikke har noe å gjøre. Daniel sitter å spiller half life, så da kan jeg skrive litt i bloggen. Daniel som sa at han var så trøtt. Han er så trøtt at han vil spille. Hehe.
All sminken min er dyrevennlig. Hvertfall som jeg veit om. =)


Dette er det jeg har i sminkepungen min. Har en del annen sminke, men det gidder ikke jeg å drasse med meg. Uansett så er mye av sminken min gammelt, det som ligger hjemme hvertfall.


Øyenskyggen min. Den boksen med forskjellig øyenskugge fikk jeg av moren til Daniel forrige jul. Ganske mange fine farger. Den er da fra H&M. Er ikke sikker på om dem er dyrevnnlig da men. Hehe.
Resten er Manic Panic og Stargazer. Eneste jeg mangler her er den røde øyenskuggen min fra Manic Panic.


Levestift, maskara og lipglossen min. Beste levestiften som fins. Sitter som faen! Uansett den ikke er dyrevennlig så er den bra. Synes det er dumt å støtte Maybeline, men jaja. Dior er ikke dyretesting.no helt sikkre på om de tester på dyr. Lipglossen er fra H&M.


Eyelinerene mine. Ja, har en del. Haha. I fargen svart, grønn, lilla, rød og blå. Og flytende svart eyeliner fra IsaDora. De to svarte er fra IsaDora og Lancome (som tester på dyr). Jeg veit. Skal finne meg bedre eyeliner som ikke er testa på dyr. Kanskje begynne med H&M igjen -.- Resten er fra StarGazer. Jo har jo også lilla stjerne greier man fester i ansiktet. Har ikke peiling åssen man fester de da. Kanskje prøve med øynevippe lim?


Pudder fra Isadora (nr. 10), Dream matte mousse (nr. 010) Testeing av dyr igjen =(. Så har vi øynevippetang og rosa napper. Haha. Fikk den av søstra mi =)
Noe jeg ikke har tatt med på bilde er min dyrebare underlagskrem sminke tingen jeg fikk av mamma her om dagen.
Siden jeg spurte ei som hadde sminke blogg om åssen man ikke skulle flasse når man tok på sminke og ikke fikk svar. Så har jeg funnet ut det selv. Jeg bare klagde litt til mamma og hun bare: jeg har noe i skapet som du kan prøve. Prøvde, og det funget som bare faen =D
Er ikke sikker på hvor man får kjøpt den, men på pakken står det Light Radiance Revitalising Balm fra Oriflame. Tydligvis står den på grønne listen til dyretesting.no =D
Hvertfall du tar på deg kremen før du tar på deg all sminken. Du slipper å se tørr ut, og slipper å se hudflak henge fra ansiktet ditt, sånn som på dette bilde:Som sakt, jeg veit ikke hvor du får kjøpt Oriflame sin produkter, men dem har en hjemmeside. Bare søk Oriflame på google, og du finner dem med en gang =)

10 kommentarer

Elette Vinter

27.03.2010 kl.11:08

www.dyretesting.no kan du sjekke alle sminkemerker som ikke er testet på dyr :)

vampyrisis

27.03.2010 kl.16:54

Elette Vinter: I know=P Der jeg har sjekket det meste. Men som dem sier, at noen av merkene har ikke svart på brevet dem har sendt til dem om de har testet på dyr eller ikke. Så de blir automatisk lakt til på den røde listen. Noe jeg syns er helt feil.

Monica Knestang

29.03.2010 kl.22:38

Hei Vampyrisis syns du har en fin Blogg, Når det gjelder Oriflame produktene så er jeg en forhandler av de produktene. Det vil da si at du kan handle dem direkte fra meg. I tilegg til det så har jeg og mulighet til og kunne hjelpe deg så du får varene 25% billigere samtidig som du også kan tjene penger på og selge oriflame videre. Det koster ingen ting så om du vil send meg gjerne en mail på monica-lein@hotmail.com

Mvh Monica

Catface : )

30.03.2010 kl.08:13

oriflame har jeg utrolig mye av.. det er et sånt sminkeparty som selger det.

vampyrisis

30.03.2010 kl.17:03

Monica Knestang: Tusen takk. Jeg kommer nok til å ta kontakt hvis jeg vil ha flere produkter. Men jeg er ikke sikker på at jeg vil bli med på å selge oriflame videre til folk.

Monica Knestang

30.03.2010 kl.23:01

Hei Vampyrisis det hadde vært hyggelig om du ville det. Og det er ingen tvang her med videresalg så det er ingen problem. Til catface så selger hvertfall ikke jeg noe særlig lenger med sånn hjemmeparty, men det er veldig hyggelig og ha det noen ganger. Men det vi nå har er at vi gir ut 17 tilbudskataloger i året som stort sett går over en tre ukers periode som jeg pleier og dele ut til mine kunder og nye som vil ha. Det da mange velger er og prate med meg om å melde seg inn sånn at de også kan få produktene til samme pris som meg. Vampyrisis jeg hadde og satt pris på om du kan gi meg noen blogge tips for det hadde vært gøy og lagd en blogg syns jeg

vampyrisis

01.04.2010 kl.16:32

Monica Knestang: Det er vel ikke snakk om sånn pyramide, at jeg tjener ekstra hvis jeg får med meg fler, osv?

Når du lager en blogg, burde du ha gode farger (sånn at leserne ikke får vondt i øynene)og en fin header. Siden det er mange som er inteisert i sminke, så kan du få mange lesere. Bare skriv om det som interiserer deg. Hvis du har tenkt å skrive om sminke, så ta med tips også.

Du kan se på andre blogger, og få noen ideer selv. Sjekk f.eks disse bloggene: easymakeup.blogg.no og sneezingpanda.blogg.no =)

Monica Knestang

03.04.2010 kl.01:30

Hei beklager at jeg ikke svarte før nå var på en liten påsketur. Nei jeg personlig liker ikke pyramide, selv om når man ser på de fleste firmaene i norge så er alt egentlig pyramider, sitter alltid noen sjefer på toppen og tjener mest. Så du vil alltids finne noen som kaller Oriflame pyramide og, men etter norsk lov så er pyramide ulovlig og Oriflame har vært i norge i 30 år så da er det ingen pyramide. desuten driver vi med vare salg og ikke verving. Sånn det var bare litt forklaring:) ja skal se på de bloggene lære litt det er sikkert ikke lett tenker jeg? men man må jo begynne et sted syns du ikke?

vampyrisis

03.04.2010 kl.05:38

Monica Knestang: Jeg skal hvertfall tenke på det, så sender jeg deg nok en mail med noen spørsmål.

Det er ikke så vanskelig. Man begynner bare et sted og jobbe seg oppover. Jeg startet med veldig få lesertall, men det har bygget seg oppover. Før var det sånn at når jeg skrev et innlgg, fikk jeg ca 5-10 lesere. Og når jeg ikke skrev noe, så var det ingen på bloggen min. Nå er folk innom hele tiden uten at jeg har skrevet en eneste ting. Og hvis du vil ha design, kan du alltid ha en konkurranse der folk lager design for deg, og vinneren får et eller annet. Det pleier som regel å gå. Eller så kan du alltid ta blogshout, som da koster penger. Og det kommer opp på forsiden av blogg. Dem pleier alltid å få mange lesere. Bare spør hvis det er noe mer du lurer på =)

Monica Knestang

03.04.2010 kl.18:56

Tusen takk for nyttige tips, da setter jeg i gang og prøver:)

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits