Serie : La Corda d'Oro - Primo Passo

Da er jeg ferdig med nok en anime serie. Denne gangen var det La Cordo d'Oro - Primo Passo. Har også begynt å se La Cordo d'Oro - Secondo Passo. Som er da sesong 2. Tydligvis har det bare kommer ut 2 episoder av den. Så gleder meg til resten kommer ut. Så da tar jeg meg en pause frea den serien. for jeg liker bedre å se episodene i strekk enn å se en episode den uka, så den andre neste uke. Blir for kjedlig.

Serien handler om ei jente som går på en musikk skole. Hun ser en fe på skolen, som bare hun kan se. En musikalsk fe. Han gir henne en magisk fiolin som alle kan spille på. Feen vil at hun skal gi kjærlighet til alle med musikken hun spiller. Og det gjør hun.
Serien handler veldig mye om musikk. Så har vi mange personligheter i filme. Jeg forguder personlighetene. Må si at jeg ble nesten forelsket i mange av dem også.

Jeg anbefaler denne serien til alle som liker anime. En fin romantisk komedie.
Bare for å si det sånn, det handler om klassisk musikk. Og man hører mange kjente sanger i dennes serien, hører også om kjente komponister.

Dette er også en manga. Så hvis du liker bedre å lese så kan du bare leite denne opp. Har ikke lest mangaen til den, men tror at den er like bra.Har du sett serien?
Skal du se serien?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits