Hvorfor er du sånn?

Nå har jeg farget håret nok en gang. Som vanlig blir håret ikke sånn det står på pakken at den skal bli.
Så da tenkte jeg at jeg kunne skrive svar på spørsmål jeg pleier å få på nett og til vanlig.

Hvor mange ganger har du farget håret? Jeg aner ikke. Tror jeg har farget håret mitt hvertfall 20 ganger eller noe. Hvis ikke mer.

Hvorfor kan du ikke ha en farge i lengre tid? Fordi jeg blir lei. Å ha svart hår i mange år må være utrolig kjedlig. Så kan man ikke akkurat være så sikker på seg selv. Fordi man ikke tør å prøve ut andre farger. Jeg synes det er gøy å se åssen fargen blir på meg.

Er du ikke redd for at fargen ikke passer deg?
Jeg er aldri redd for at ting ikke passer meg. Hvis det er klær så bryr jeg meg litt mer, men da snakket jeg om jeg ser feit ut eller ikke. Jeg tar den fargen jeg syns er kul og bare farger det. Passer det ikke, driter jeg oppi det. Er det kult så er det kult. Samme gjelder piercinger og mye annet.

Hvis du synes du er feit, hvorfor trener du ikke? Jeg har aldri motivasjonen, og jeg hater å trene alene. Og har hatt en venn som ville begynne å svømme med meg, men da kommer det som regel opp problemer. Meg, i bikini. NOOO WAY! Pluss at jeg ikke har penger til det.

Hvorfor mister du venner hele tiden? Er vel en grunn til at jeg kaller meg Hated på fleste nettsamfunn. Jeg veit ikke grunnen selv, men jeg har hørt at jeg bestemmer mye over andre og er kjedlig. Tviler at det er grunnen egentlig. For jeg er mer bekjeden når det gjelder ting. Og jeg hater å sitte stille på rompa. For det gjør jeg når jeg sitter alene eller er med Daniel. Siden vi sitter å spiller mye.

Hvorfor kan du ikke vokse opp fra stilen din? Fordi man ikke er en drittunge uansett om man liker metal, goth, punk eller rock. Er vel mer de som sier sånne ting som burde vokse opp. Jeg er mer voksen enn mange andre, uansett jeg elsker å være barnslig.

Ble du mobbet/erta på skolen? Jeg ble ikke direkte mobbet eller erta på skolen. Jeg likte å være for meg selv på barneskolen. Jeg følte meg utenfor og at ingen skjønte åssen jeg hadde det. På undomsskolen gikk det ganske bra, helt til jeg flyttet til Sigdal. Der gikk jeg 9. og 10. klasse. Det er skole fullt med fordommer mot folk med adhd, foreldre som har vært eller er narkomane eller alkiser og folk som røyker. Det er et tettsted og alle veit tig om alle. Og bare pga en skoletur til rødtangen så viste alle at stefaren min hadde vært en narkis.
Jeg fikk ikke så mange venner siden jeg var venn med ei med adhd og ei som hadde mor som narkis. Det ble ikke bedre etter jeg ble sammen med en som røyka. Som senere flydde etter 3 jenter samme kveld og sendte melding til meg at han gjore det slutt fordi jeg fortjente bedre.

Hvor mange har du vært sammen med? Jeg har vært sammen med 5 stk tror jeg. Er ikke sikker på to personer.
Første typen min var i 9 klasse.

Du er bare furry fordi jeg er det? Ja, har fått høre den av en ex kompis. Nei, fordi jeg liker deg så godt seff!
Nei, takket være Madde som fortalte om siden etter jeg spurte om hvilken side han hadde snakket om en gang. Tenkte å sjekke den ut og ble ganske sjokert. For siden jeg var liten så elsket jeg løvenes konge, to gode venner og mange andre Disney filmer. Jeg elsket å leke som simba når jeg var liten. Så har jeg alltid hatt et dyr som mi bestevenn siden første gang jeg fikk et dyr. Jeg elsker dyr, og føler at dyr er eneste skapningen på denne jorden som jeg kan stole på.

Hvilket dyr er du? For å være ærlig så har jeg faktisk vært ganske usikker. Jeg har alltid sakt at jeg er en ulv. Og det er jeg. Men jeg har også en løve inni meg. Man kan jo være begge deler^^, Siden jeg føler at jeg noen ganger har splitta personlighet, så passer det bra for meg å være både ulv og løve. Siden dem er ganske forskjellige og litt like.

Åssen musikk hører du på? Nei, si det. Alt! Jeg hører på pop, rock, rap, goth, elektronisk og metal. Så jeg er ganske åpen for all musikk. Bare det er bra. Musikk er en måte å få ut følelsene sine. Så når man sitter å hører på en dang, så hører man på en måte på følelsene til den personen. Så det er følelsen den personen uttrykker som betyr noe for meg, ikke selveste musikken. Hvorfor klarer jeg å forklare dette bedre i hodet mitt?

Er du emo? Nei, jeg er ikke emo, goth, punk eller metalhead. Jeg er meg selv, jeg er ikke noe man kan sette ern merkelapp på.

Hvorfor har du fordommer til andre når du hater andre som har fordommer for deg? Fordi jeg alltid har hatt fordommer mot andre pga at jeg har ikke sett så mye godt i mennesker. Jeg hater de fleste fordi jeg har ikke sett noe godhet i dem. Når dem viser at dem har godhet i seg så kommer jeg gjerne bort til personen. Men når jeg hører/leser at den personen hater alle, og aldri kommer overens med noen, hvorfor skal jeg gidde å bli venn med den personen da? Jeg er en menneske kjenner, siden jeg studerer mennesker veldig ofte. Som regel har jeg rett om de fleste. Men som regel har jeg mest fordommer mot folk som sier at dem hater alle, dem som er "normale" og kjedlige. Jeg elsker mennesker som er anderledes og som har lite venner. Har dem lite venner veit jeg at dem er anderledes.
Men det er så mange mennesker nå som har mange venner. Så føler at det er veldig få anderledes personer for tiden.


Jeg var så hot når jeg var yngre. Hahaha XD

BTW: Jeg liker ikke folk som sier at dem hater alle og ikke kommer overens med jenter. Dem tror at dem er kule fordi dem sier sånt. Dem er jo ikke det, dem gidder ikke å prøve å bli venn med noen. Dem tror at ting kommer rett til dem. Dem får tro om igjen, for i denne verden må man jobbe hardt for ting! Hvis du ikke gjør det nå, finner du ut det seinere.

Har du lært noe nytt? Haha..
Er det noe du lurer på?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits