Jenter spiller dem og!

Jeg har opplevd i det siste at kompisene mine har kommentert: nei, du skjønner ikke deg på dette. Det er bare vi spillgale folka som gjør det.
Eller så hører vi jenter ofte at guttene sier at vi ikke skjønner oss på spillet fordi vi er jenter.
Jeg begynnerå bli litt lei av å høre at vi jenter ikke er spillgale, ikke skjønner oss på spill, ikke kan spille fordi vi er jenter.
For det første veit jeg at jenter er mestre på sniper i skytespill. Veit også at jenter elsker skytespill og andre spill. Så skjønner ikke hva guttene snakker om.
Jeg har spilt spill siden SNES var populært. Jeg hadde til og med to stykker av den. Helt til dumme faren min kastet dem ut, fordi dem var liksom ødelagte.
Når jeg fikk Playstation når jeg var liten, satt jeg alltid å spilte Tekken 2. Det var yndlinspillet mitt. Etter hvert begynte jeg å spille bil spill. Det ble en favoritt en lang stund. Nå som jeg har blitt eldre, har skytespill blitt min favoritt. Jeg spiller et gratis spill som heter Combat Arms. Det spiller jeg hver eneste dag. Føler at jeg har blitt litt avhengi av spillet også.
Jeg har runna spill som Dragon Age, Siren: Blod Curse, Metal Gear Solid 4 osv. Som gutter sier, er det guttespill.
Så jeg sier: jenter, ikke bry deg om at gutter kaller det guttespill. Spill det du og, og bli bedre enn guttene. Så kan vi vise at det finnes ikke noe spill som heter guttespill! Da kan vi vise at vi faktisk kan spille skytespill, bilspill og slossespill.Hvis du vil øve deg på skytespill på PC, men ikke har penger til et spill. Anbefaler jeg deg Combat Arms. Enkelt spill, og du behøver ikke å spille mot andre. Du kan også skyte zombier og bli zombie selv. Morsomt spill!
Bare gå inn her og last det ned. combatarms.nexoneu.com

Men nå skal jeg spille litt Combat Arms =)

Liker du å spille spill? Åssen spill da?
Synes du skytespill, bilspill og slossespill er guttespill?

4 kommentarer

Mia Regine

08.03.2010 kl.08:27

Jeg er kjempeglad i å spille. Jeg liker Project Zero, Resident Evil, Assasin's Creed, Zelda på wii, Silent Hill osv. Har også prøvd litt Modern Warfare sammen med samboeren, men jeg er ikke så god (enda?) :-p Jeg og kjæresten spiller ofte sammen, storkoser oss med det og finner en fin balanse i å gjøre Play Station til sosialt kjærestekos. Jeg er også glad i litt sånne "retro"-spill som Super Mario og lignende.. Altså.. Å spille det på gamle konsoller.

Jeg har holdt meg unna WoW o.l. Jeg liker ikke å føle meg "bundet" til noe/noen og jeg blir alt for raskt avhengig av slikt.

Min favoritt er såkaldte grøsserspill/eventyrspill. Monster, zombier, ekle små jenter i hvite kjoler som spretter frem fra mørke kroker. Gi meg en motorsag!

Mia Regine

08.03.2010 kl.16:00

SV: Haha! Den var kjempemorsom. Er irriterende svak for slikt :-p

Da jeg bodde i Stavanger spilte jeg Project Zero III og Resident Evil 4 med venninna mi som jeg bodde med. Storkoste oss, ble vettskremt og hadde det utrolig morsomt ;)

Jeg vet også om et par personer som har blitt rare eller ihvertfall veldig forandret.. Og sånt er jeg skeptisk til.

prunella

08.03.2010 kl.16:51

Har aldri i mitt liv spilt dataspill eller playstation:) Men jeg likte godt den klassiske gamle super mario, hehe.

vampyrisis

16.03.2010 kl.00:38

Super Mario er bare best =D

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits