Jeg skal flytte til Nord Trøndelag

Til sommeren flytter jeg til Grong, som ligger i Nord Trøndelag. Jeg gleder meg virkelig til å komme meg vekk fra Drammen og dritt folka som bor her. Ja, du som leser kan være en av dem =)
Så om litt over et år, så kan du tenke på meg mens jeg er i Italia og nyter dagene. Pluss at jeg er så heldig at jeg skal stå på snowboard i Alpene.
Føler at jeg er ganske heldig. Skal holde på med det jeg liker best. Sy. Sy hva jeg vil og så mye jeg vil. For det skal jeg gjøre nesten hver eneste dag i et år på Namdal's folkehøyskole.
Så hvis du skal eller kjenner noen som skal gå på folkehøyskolen i Grong, si ifra =)
Så mens jeg skal nyte et år med frihet, holde på med deg jeg liker best, stå på snowboard i Alpene og en to ukers tur til Italia kan dere bare nyte livet deres i Drammen. Bedritende Drammen. Så haha.. Suckers!!!!
Er bare så glad for at jeg skal få oppleve noe bra, mens mange andre kan bare ønske at de fikk gjøre det samme.

  
   

Noen av de få tingene jeg kommer nok til å sy =)

3 kommentarer

Tone Malina

06.03.2010 kl.12:32

Dette høres helt fantastisk ut! Godt jobba

vampyrisis

06.03.2010 kl.17:27

Tone Malina: Takk =)

Catface : )

16.03.2010 kl.10:10

jeg elsker det skjørtet^^ <3 awsome, kawaii :D <3

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits