Klassen min

Jeg er glad i klassen min. Den er helt grei. Mange snille mennesker, og noen "snakke mak ryggen din" folk.
Jeg er en del borte fra skole pga en del problemer. Som f.eks depresjonen min. Når jeg er da borte snakker tydligvis folk om meg. Det er en del ganger jeg har sovet over hos Daniel og dratt hjem om morgenen fordi vi blir jagd ut av huset. Selvføleglig ser noen meg på bussen og MÅ si det høyt sånn at hele klassen og læreren hører det.
Hvorfor kan ikke folk respektere og drite oppi hva andre driver med, og hvorfor dem gør det? Alle har privatliv, nei, kankskje ikke i klassen min.
Og jeg gjorde det dummeste jeg kunne gjøre, sa til ei i klassen min at grunnen var at jeg gikk til psykolog. Dette sa jeg selvfølgelig til en av de som baksnakker mest, som ikke kan holde sjeften om noe!
Jeg er så dum.
Av og til har jeg lyst til å skrike ut til hele klassen at dem kan drite og dra til hælvette. At dem faen ikke har noe med meg å gjøre! Jeg blir så irritert.
Hva faen skal jeg gjøre? Jeg har ikke lyst til å fortelle om mine problemer til klassen.
Så er det jo noen snille i klassen da =) ^^,

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits