Da dine venner går fra deg...

Alt er bra. Du lever i en verden fylt med kjærlighet, og du har ingen bekymringer.
Plutselig ringer ikke vennene dine deg, dem sender heller ikke meldinger. Det er da du kommer på at dem nesten aldri tar kontakt med deg. Du kommer på at det er alltid du som har kontaktet dem. Akkurat det øyeblikket bestemmer du deg for å la være å kontakte dem. Du venter til dem kontakter deg. Det går en uke, to uker, så en måned. Du blir forvirret, tar opp telefonen og ringer an av vennene dine. Du forteller at du ikke har kontaktet dem fordi du ventet til dem kontaktet deg, og at de ikke gjorde det. Vennen din forteller at du har forandret deg, at du har blitt sånn og sånn. Du skjønner selvfølgelig ingen ting. Fordi du har alltid hatt det gøy med vennene dine. Dem har hatt det gøy, hvertfall sett sånn ut. Dem har heller ikke sakt noe om det. Ikke rart du får sjokk da. Akkurat da vennen din sier dette til deg, føler du er trykk i brystet. Verden stopper opp et øyeblikk. Du prøver å få tilbake pusten, men kjenner bare tårene trille ned. Du veit hva som kommer til å skje akkurat nå. Dine venner vil ikke være med deg lenger. Du prøver å være hyggelig, og holder tilbake tårene dine. Du sier "vi kan prøve igjen".

Det har gått noen uker til, og dem tar ikke kontak. Du snakker med dem på msn. Sier at dere kan snakke sammen om dette. Får litt dritt fra ene vennen din, og du prøve å takle det, men det som skjer at du sprekker. Du skriver stygge ting for å føle deg bedre. Kanskje det er en liten sannhet i det du skriver også. Tårene presser på igjen. Denne gangen kan du ikke holde dem tilbake. Ting blir tåkete, og du skriver for harde livet et brev til begge vennene dine. Du skriver stygge ting, banner, juger og skriver ting du mener og ikke mener. Nå føler du deg ikke bare såret, men du føler deg også skuffet. I dette øyeblikket ønsket du at du ikke fantes lenger. Ting er bare meningsløst. Håpet om en fremtid med dine venner er borte. Alt det du gjorde med dem er bare et minne. Dem er et minne. Livet føles bare som et minne.
Snart føler du deg dum. Du føler deg dum for å ha skrevet det meningsløset brevet. Ditt håp om å få dem igjen er borte. Det eneste du har igjen er smerte, sinne og ulykkelighet. Livet er ikke så mye mer verdt uten venner.
Uansett om du har kjærste eller ikke, så kan ikke han eller henne ta plassen til dine venner.
Nå ønsker du bare å gå tilbake til den tiden alt forandret seg. Gjøre alt på nytt, men alt er forseint. Gjort er gjort.
Tiden går sakte der du sitter deprimert, aleine, uten venner. Du gir opp ting. Lekser, skole, fritiden din, og deg selv.

Etter en tid har du bygget opp deg selv. Fått litt selvtillit tilbake. Begynt å akseptere at vennene dine er borte.
Endelig føler du at du kan reise deg opp igjen og gå ut. Du kan endelig få den friske luften. Du ser nye muligheter og en ny snart. En start på et bedre liv, med håp. Nå innser du at du ikke hadde det så bra med dem. Du ser friheten til å gjøre det du vil. Du morer deg.
Starten på den nye livet ditt gjør sånn at du skaper et bedre forhold til andre venner. Noen som kanskje bare var bekjente før. Dem aksepterer deg for den du er. Dem klager aldri på det du gjør eller sier. Endelig føler du deg ikke dum når du tror at du har sakt noe feil. Dem bare ler av deg når du dummer deg ut. Du er ikke den lille jenta som du var før. Du føler at noen er glad i deg. Du føler deg trygg og stor. Og ingen ting kan ødelegge dette vennskapet. Det er sterkt. Du har også tillit til dine nye venner. Dem er som bestevenner.
Ny start, ny mulighet og et nytt liv har begynt.

                          

Dedikert til David og Sigurd <3 Mine to gode venner som jeg aldri vil miste og som jeg er utrolig glade i.9 kommentarer

Benneh

22.01.2010 kl.08:14

SV: Tusen takk for hjelpen :) <3

Jenta som trodde hun var gutt

22.01.2010 kl.14:59

veldig sterkt å lese dette. Er så ufattelig glad for at du har funnet noen orentlige venner, de kan ikke vært så gode de som ditcha deg. bra gjort å komme seg ut igjen fra det mørket du var i.

I r l i n -

23.01.2010 kl.18:39

sv;haha ja ikke sant? xD tyverisikkert som bare det! :D tuusen takk for kommentar fra deg , du er såå snill og god ass! Håper helgen din blir helt fantastisk! :D:D

vampyrisis

24.01.2010 kl.23:09

I r l i n: Takk ^^,

Jeanette

25.01.2010 kl.07:16

Ja, myrkgrav er helt fantastisk.. du bør sjekke ut sorgsvart også.. knallmusikk..

Forresten, fint innlegg:) Du har jo meg som venn og da.. selvom vi er litt uenige noenganger :P Men er jo glad i deg da, du er jo trossalt svigersøstra mi:)

I r l i n -

25.01.2010 kl.10:44

sv; ja har faktisk fått spørsmål om det før, så kanskje det er plassen ;D tuusen takk for at du er så snill og kommenterte hos meg! :D

vampyrisis

26.01.2010 kl.20:27

Jeanette: Tusen takk=) Skal sjekke dem ut vettu=P

monicas blogg ;O)

27.01.2010 kl.14:07

Få venner,som er ekte venner.

Godt det finnes noen,ekte og snille der ute ;)

vampyrisis

27.01.2010 kl.21:59

monicas blogg ;O): Ja, og man skal sette stor pris på de som virkelig vil være vennene dine og støtte dem like mye som dem støtter deg^^,

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits