Kake?

Jeg er ikke super fan av kaker i det hele tatt, men de kan se utrolig gode ut. Særlig marsipankake.
Jeg liker ikke sjokoladekake, marsipankake eller bløtkake. Du kan gi meg verdens beste uten nøtter =)

Som de fleste veit, går jeg matfag. Hver torsdag har vi baking. Det innebære baking av kake, boller og brød.
Vi baker boller, rundstykker og brød nesten hver eneste gang. Av og til får noen lage marsipankake. Vi har ferdig laget marsipan roser, sjokoladepynt og gelepynt. Da kan vi få en marsipankake lignende denne:Bare at vi må lage bladene selv. Kjedlig kake? Ja, det synes jeg. Læreren våres er baker, ikke konditor menneske. Åssen kan han lære oss å pynte kake? Vi har hvertfall ikke blitt lært åssen man pynter en kake hvertfall. Det eneste vi gjør er å lære det selv. Vi får en oppskrift og må gjøre resten selv. Han hjelper oss viss vi trenger hjelp. Men han lærer oss ingen ting! Jeg vil ikke pynte en kjedlig kake som den der oppe. Jeg vil lære teknikker og lage forskjellig pynt til kaken. Så mangler skolen også redskaper. Greit at bygget er helt nytt og vi har fått masse utstyr. Men hvor er kake utstyret? Vi har ikke nok kule former til kaker. Heller har vi ikke utstikkere, marsipan i forskjellige farger, spiselig lim, spiselig farger eller sukkerark. Vi har ikke blitt lært å lage icing. Fondant, hva er det? Vi har ikke det på skolen, og ikke mange i klassen veit hva det er. Jeg er en av dem. Og hvor er den svarte og lilla marsipanen som jeg vil ha på kaka jeg vil lage?
Jeg er medlem av en kakeside på nett. Dem har så mye der som vi hadde trengt på skolen for å lage en fin kake.
Se på disse fine kakene som jeg fant på denne siden her.Disse kakene er drit kule og fine. Hvem vil ikke prøve å lage en sånn kake når man går en linje som man skal lære å lage sånne fordømte kaker????!!!!!
Jeg trenger virkelig snakke med drittlæreren og vise disse fine kakene. Kanksje han innser det at han ikke er den rette til å lære oss dette. Vi burde få en som kan dette til og vise åssen man lager fine kaker. Da finner sikkert han ut at vi mangler noe jævlig mye innpå det kjøkkene også.

Mer klaging om læreren: Jeg kan virkleig ikke tro det. Dere som har peiling på karakterer. Les dette:
Klassen hadde fått en oppkave om baking. Jeg hadde glemt boken hjemme dagen før vi skulle levere denne oppgaven. Jeg skreiv det jeg trodde og jeg vi selvfølgelig en 2'er. Ikke et sjokk akkurat. Men så fikk vi en oppgave seinere. Nesten helt lik. Jeg brukte boka. Svarte med mine egne ord. Jeg svarte på spørsmålene og alt var riktig. Jeg fikk faen meg en 2'er da og. Fordi det var ikke utfyllene. Han har vel ikke rett på å gi en oppgave som har alle riktige svarene en 2'er bare fordi det ikke er utfyllende? Han er virkelig ikke sann. Jeg er så sikker på at han hater meg. Fordi han gir meg de verste oppgavene og jeg får alltid kjeft for ting jeg gjør. Mens andre dumme brødhuer i klassen kan kaste tannpirker som er brukt på gulvet mens han ser på. Uten at hun får kjeft...! Og de som bare står der. 3 visse personer, kan gjøre hva faen de vill. Dem får aldri kjeft. Hvis jeg eller andre ikke gjør noe i 5 minutter, får vi drit kjeft. Og sier at han skal sende oss hjem. Når vi faktisk har gjort alt vi skulle, pluss jobben til dem som ikke gidder å gjøre noe.
Jeg blir så drit forbanna. Ikke rart at hun miljølærer kjærringa ser på meg som en sinna og vrien person!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits