Skolen nærmer seg

Ja, nå er det ikke lenge til skolen begynner. Jeg får ikke sove, siden jeg sov til ca klokka 4. Fordi Daniel sovna etter å ha vært oppe hele natten med Jan.
Jeg glder meg til nytt halv år med en super duper klasse (2MotherFuckA). Faktisk så liker jeg denne klassen mer enn den jeg gikk i fjord (2IUA). Fordi klassen jeg har nå snakket til alle, uansett om du sitter helt aleine og ikke tørr og gå bort til folk. TENK! Og vi har heldigvis gutter i klassen, så det blir ikke altfor mye fnising og sånn. Takk, sier jeg til denne klassen. Jeg får faktisk lyst til å dra på skolen for en gang skyld. Jeg savner mest klassen design og håndverk klassen. Den tiden var alt så bra. Jeg hadde mange venner, møtte nye folk hele tiden og jeg kunne skravle i alle timene, pluss at alle lærene likte meg. Så jeg fikk mange bra karakterer også. Mange 5'emere. Tenk på det XD.
Men nå skal jeg se på film. Egentlig en film jeg og Daniel skulle se på sammen. Men han var så trøtt i hele dag. Så jeg dro hjem og vil se den aleine. Tror jeg skal se Frozen Kiss =)

Natta alle sammen =)


Én kommentar

Romperisteren

05.01.2010 kl.02:58

sv: Hehe litt moro med samme planer da ;) nei, nå er jeg fast bestemt på å slutte med snus, så jeg håper virkelig jeg får det til.

Kjipt du må gå skole i år da.. Jeg har ingen planer om å gå mer skole, med mindre jeg har tenkt å utdanne meg skikkelige til noe. Jeg har jo et helt liv foran meg, så ikke noe hastverk. Det er det som er så leit, at folk rundt meg tror jeg har dårlig tid, så de presser, og jeg stresser. Uff og huff! Jeg tror hvert fall at jeg skal klare dette halvåret her veldig bra, også sier jeg lykke til med din angst og deperasjon :)

Skriv en ny kommentar

vampyrisis

vampyrisis

24, Drammen

Bloggen min handler mest om anime. Skriver om forskjellige anime serier jeg har sett, og legger ut en del bilder. Det kommer utrolig mye yaoi [boy X boy] videoer og bilder. Så hvis du er imot det, er det bare å komme seg vekk fra denne bloggen. Legger også ut ny musikk jeg finner. Alt fra metall til dubstep. Du vil også finne ut ting om meg, ting jeg lager, tegner og bilder jeg tar. Fått meg nye hobby, som er dukker. Mest BJD. Så du får se mye av det her også! Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt med meg: vampyrisis@gmail.com

Norske blogger

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits